Uniek & bijzonder

Dit is de gloedje nieuwe website van Bella Buddha! Hier vind je fashion, accessoires en natuurlijk ons befaamde tailor made bags en een dosis good vibes.

Welkom. Laat het weten als we je ergens bij kunnen helpen!

?

Leuk je hier te zien!

Online proberen doen we natuurlijk ons best je een goed idee van Bella Buddha te geven… maar heel eerlijk? Je ziet Bella Buddha van haar beste kant in de sfeervolle stand op een van de leukste marktjes ergens in het land óf tijdens een (private) shopbeleving in het atelier in Oosterbeek.

De eerst volgende markt is <invoegen naam, datum, plaats>. Weten op welke leuke marktjes we nog meer te vinden zijn? Lees verder onderaan op deze pagina.

Mode, accessoires
& handgemaakte tassen

Ergens rond de 00’s werd Bella Buddha opgericht door Angela Derks. Op menig festival waren haar bags een enorme hit: Lowlands, Pinkpop? Bella Buddha ‘was there’! De grote festivals zijn ingeruild voor meer intieme settings zoals outdoor events, fairs, marktjes en natuurlijk in de eigen winkel en het atelier aan huis.

Bella Buddha weet met haar collectie van mode, accessoires en handgemaakte tassen een unieke en persoonlijke sfeer neer te zetten. Kom langs, bekijk de collectie en ervaar de fijne sfeer!

Sfeervolle marktjes

We love it! Lekker de tijd vergeten en struinen in de buitenlucht. Proef en beleef… handgemaakte zeep, kruidige thee en in onze kraampje: het beste van Bella Buddha! Vind de perfecte armbandjes, een (bijpassend!) mooi zacht vest, kleurrijke shawls  of een unieke Bella Buddha. 

Bij Bella Buddha vindt je mooie dameskleding, accessoires en tassen. Gewoon iets liefs, leuks of bijzonders voor jezelf maar ook als cadeau voor je moeder of beste vriendin.

Kom (private) shoppen!

Thuis bij Bella Buddha is het altijd gezellig. Hier vind je het atelier en de winkel. Kom en laat je inspireren. Op zaterdag stelt Bella Buddha met regelmaat haar deuren open voor jou en kan je op je gemak rondkijken en passen. Liever exclusief een shopervaring met vriendinnen of voor een speciale gelegenheid? Boek dan een private shopsessie.

Ongeacht wanneer je komt, we maken er altijd een klein feestje van!

Stoer én stijlvol

Onze beroemde Bella Buddha Bags zijn creaties van passie voor mode en mooie materialen. Zo kregen veel afgedankte leger pukkels een tweede leven. Echte up-cycling want door toevoeging van fijne stofjes, beats en bedels en een mooi afgewerkt praktisch interieur is iedere Bella Buddha tas een uniek exemplaar.

Speciale wensen, kleuren of materialen? Geef ze aan. Maak een afspraak en we nemen je wensen door voor jouw droomtas!

Agenda

Hier kom je Bella Buddha komende tijd tegen:
01-12-2021 | Sfeervolle kerstmarkt bij Kasteel Doorwerth | info
01-12-2021 | Sfeervolle kerstmarkt bij Kasteel Doorwerth | info
01-12-2021 | Sfeervolle kerstmarkt bij Kasteel Doorwerth | info
01-12-2021 | Sfeervolle kerstmarkt bij Kasteel Doorwerth | info

Hou deze website in de gaten of volg ons op Facebook voor laatste nieuws.

Tot ziens!